“A kérdés nem az, hogy milyen gazdag leszel,<br /> <span>hanem hogy mikor.”<span> <h2><span>Nógrádi Bence író, üzleti előadó</span></h2>

Következő időpont: 2015. január 31.- február 1.

Ötlet

Az első lépés

Mi a legfontosabb tényező a milliomos lét eléréséhez? Az unalomig ismételt tanáccsal ellentétben mi azt javasoljuk, az elinduláskor ne a célokkal meg az álmokkal foglalkozz először. Még csak nem is a hittel vagy a kapcsolataiddal. Ezek mind számítanak majd, valóban, de… a legelső dolog, amire szükségünk lesz, az egy ötlet! Minden legendás vállalkozás egy ötletből született – pl.: Apple,  Starbucks, McDonald’s, Virgin Airlines. De milyen a “jó ötlet”? Eredeti? Világmegváltó? Kreatív? Előtted még senki nem találta ki? Kapaszkodj meg: ezek közül egyik sem lényeges. Egy brilliáns ötletnek hét alapvető jellemzője van, amelyekből az első kettő: működik a gyakorlatban és megvalósítható. Az első Milliomos! előadáson megtudjuk, hogy melyik ötletünkből tudunk felépíteni egy milliókat érő vállalkozást. Ha pedig éppen üres a fejünk, hogyan indítsuk be A Nagy Kutatás-t, és hogyan érjük el, hogy a végén boldogan felkiáltsunk: Heuréka!

Lóvé

A második lépés

Valaki egyszer kimondta, azóta közhely lett: Pénzt csak pénzből lehet csinálni.

Persze, százmillióból már nem bonyolult feladat kétszáz milliót varázsolni. De hogyan lehet aprópénzből jelentős vagyont teremteni? Mi a titka azoknak, akik valóban a nulláról indultak – és mégis feljutottak a csúcsra?! A két kérdés, amire tudnunk kell a választ: minimum mennyi pénzre van szükségünk az induláshoz, és azt honnan szerezzük be? Ha nincs gazdag nagybácsi, milliomos apuka vagy jóhiszemű befektető, már fel is kell adnunk a nagy ötletünket? Szó sincs róla! Hihetetlen, de igaz: a legtöbb embernek lenne elég pénze, csak éppen rosszul gazdálkodik.

Ebből az előadásból kiderül, hogyan rakjuk rendbe a pénzügyeinket. Ez az a bizonyos “osztályfőnöki óra” a pénzről és a pénzügyi tervezésről, ami az iskolában kimaradt a tantervből.

Kitartás

A harmadik lépés

A siker jobb, mint a kudarc, már csak anyagi szempontból is – így szól Woody Allen híres mondásának átirata. De van egy másik nézőpont is, amely szerint a kudarc sokkal fontosabb, mint a siker – az anyagi függetlenség eléréséért vívott küzdelemben. Milliók csak álmodoznak a milliókról, mert jobban tartanak attól, hogy próbálkozásaik kudarcba fullad, mint amennyire vágyakoznak a gazdagság nyújtotta szabadság után.

Ma megtanuljuk, hogy a kudarcokat nem elkerülni és nem elviselni, hanem hasznosítani kell! Hogyan érjük el, hogy a lelkesedésünket ne rombolják le az elutasítások, a zárt ajtók és az orrabukások, és hogyan maradjunk magabiztosak még akkor is, ha történetesen nem vagyunk a 300 című filmből ismert marcona, spártai katonák? Filozófiám egy mondatban: az áttörés titka, hogy amit más istencsapásnak fog fel, abban mi meglássuk az istenadta lehetőséget.

Szerencse

A negyedik lépés

“Ha a lehetőség nem kopogtat be hozzád, csinálj magadnak egy ajtót!” – tanácsolta a híres amerikai humorista, Milton Berle. Minden milliomos elismeri, hogy valahol, valamikor a milliók felé vezető úton a “véletlenek összjátékának” köszönhetően pozitív fordulat következett be az életében. De miért van az, hogy egyeseknek valahogy mindig “szerencséjük van”, mások meg, úgy tűnik, soha nem kapnak egy esélyt. A Milliomos! sorozat negyedik előadása a pénzhajhászás talán legzűrösebb, legtöbbször félreértett fogalmát igyekszik tisztázni: a szerencse nem a lottóötöst jelenti, hanem a felkészültség találkozását a lehetőséggel. Megtanuljuk, hogyan tudunk “teremteni” magunknak egy olyan környezetet, egy olyan világot, amelyben a dolgok varázslatosan úgy történnek,  ahogy mi azt elképzeljük. Mert ez igenis lehetséges! (És előre megsúgjuk: ennek semmi köze nincs a “vonzás hatalmához”, sőt, még Titok sincs benne.)

Mennyibe kerül?

dogwithCalculator

A CSENDES MILLIOMOS című, két napos üzleti tréningre
a jegyek 95.000 Ft + Áfa áron kaphatók a honlapon és  jegyárusító partnereinknél.

Kinek szól?

 • Akiknek van egy jó ötletük, és szeretnék azt pénzre váltani
 • Egyéni vállalkozók, kisvállalatok vezetői, akik el akarják érni a havi egymilliós nyereséget
 • Pályakezdő fiatalok, akik “készülnek az életre”
 • Alkalmazottak, akiknek elegük lett a rabszolgasorsból
 • Akik olvasták az előadó könyveit, vagy voltak előadásán, és ezért tudják, mire számíthatnak
 • Induló vállalkozások ügyvezetői, tulajdonosai
 • On-line vállalkozások vezetői
 • KKV-vezetők, ügyvezetők, cégvezetők.

FŐ KÉRDÉSEK

 • Hogyan csináljuk meg az első milliót?
 • Miért nem árulják el a gazdagok, hogyan lehet meggazdagodni?
 • Hogyan alakítsuk ki a “milliomos-nézőpontot”?
 • Hogyan tegyük rendbe a pénzügyeinket HAT lépésben?
 • Az egyetlen helyes út: a passzív jövedelem?
 • Amit minden vállalkozónak tudnia kell – az Üzlet Első Törvénye: Nem a termék számít!
 • Miért nem szeretjük a gazdagokat?